sunnuntai 26. toukokuuta 2013

Arrivederchi

Loppuviikko Roomassa sujui todella mukavasti. Hostellille tuli venäläinen tyttö, jonka kanssa vietin muutaman illan. Olen syönyt ihan älyttömän hyviä pastoja. Italiasta tulee todella ikävä ruokaa, cappucinoa ja jäätelöä. Laskeudutaan kohta Suomeen ja jatkan yöllistä matkaani bussilla muutaman muun tytön kanssa. Ennen Italiasta lähtöä piti tietenkin vielä eksyä yöllä ja unohtaa puhelin museokauppaan. Onneksi koko matkan ajan onni suosi tätä matkalaista ja pienet sattumukset kääntyivät aina parhain päin. Kameralla on reilu 500 kuvaa, joista voin jakaa parhaita otoksia tänne, kunhan kerkeän käydä ne läpi. Oli ihan mielettömät kaksi viikkoa ja iso kiitos siitä kuuluu kurssikavereille. Ihanaa on myös palata Suomeen ja aloittaa työ- ja esseemaraton.

1 kommentti:

  1. Eeva! Googlasin "paavin poikakoulu" ja löysin sinut! ;P Tervetuloa vastavierailulle blogiini jos aikaa/kiinnostusta on. Tämä neiti vetää ittensä nyt päikkäreille ja kattoo josko iltapäivällä saisi jotain fiksua aikaiseksi.

    Mukavaa alkanutta viikkoa ja koitahan keräillä voimia matkan jäljiltä :) Kiitos reissusta, olit mm. mukavaa juustoseuraa ^^

    VastaaPoista