keskiviikko 25. joulukuuta 2013

Kuka on joulupukki?

Olen joululoman ajaksi hautautunut tänne maaseudulle piilopirttiin, niinkuin meilkein kaikki muutkin suomalaiset. Kotoa olen poikennut lähinnä ojan yli viereiselle pellolle ja metsään loikkimaan sammalikossa koiran kanssa. Nyt sitten tietenkin ahdistaa, kun huomenna pitää palata Jyväskylään töihin ja kandin pariin, eikä seuraavasta hengähdystauosta tietoakaan.


Meillä oli kyllä maailman hienoin joulukuusi. Tuo mitali ei kuulu tuohon keskelle.


Pojat pääsivät auttamaan Pukkia lahjojen  jaossa. Pakko myöntää, että hyvä tapa fiilistellä joulua, on katsella lasten jouluiloa, kun paketista tulee RUMPU ja ukulele! Kyllä, täällä on ollut sen jälkeen meluisaa.



Äidin piirtämä joulukortti. Sain äidiltä ja isältä toppahaalarin, josta olen haaveillut. Haalari on kylläkin työhaalari ja turhan harteikas, mutta kelvannee koiran ulkoiluttamiseen pakkasella. Sisko meni samoilla linjoilla ja sain vaaleanpunaisen lököhaalarin. Totesinkin, että poikaystävällä menee varmaan jossain vaiheessa hermo, kun en tulevaisuudessa käytä enää mitään muita vaatteita. Kotona kuulemma odottaa pehmotossut, jotka sitten tietysti tulevat käyttöön haalarin kanssa.


Oon vissiin ollu kiltti, kun sain kolme pakettia ja poikaystävän kanssa neljä yhteistä pakettia. Kaikki lahjat olivat ihania ja todella tarpeellisia (kuten sähköhammasharja ja pyjama!), kyllä ne tontut on hyvin salakuunnelleet. Sain lisäksi Turun amk:n animaatio-opiskelijoiden tekemän värityskirjan! (Sisko on yksi näistä taitavista animaattorin aluista.)


Ja lopuksi  vielä paras: juustopöytä. Kuvassa ei näy sitä 500g Brietä, jonka halusin ostaa ihan sen takia, että muillekin riittäis..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti